Declareren

Indien de Nederlandse zorgverlener de nota naar u heeft gestuurd in plaats van rechtstreeks naar Zorg en Zekerheid, kunt u namens uw werknemer de nota  uploaden via het werkgeversportaal van Zorg en Zekerheid. Voor een snelle afhandeling raden wij deze route aan!

Tevens is er de mogelijkheid om de nota’s te mailen naar declaraties@zorgenzekerheid.nl of per post toe te sturen.

Zorg en Zekerheid
T.a.v: Materiedeskundige Declaraties
Antwoordnummer 12030
2300 VC Leiden

Nota’s van buitenlandse zorgverleners dienen altijd opgestuurd te worden per post, inclusief het declaratieformulier buitenland en de originele factuur. Declaraties zonder bijgevoegd declaratieformulier worden niet in behandeling genomen door Zorg en Zekerheid.

Let op! Declaraties voor spoedeisende tandheelkundige hulp vallen niet onder de basiszorgverzekering en worden niet in behandeling genomen door Zorg en Zekerheid.  Deze worden behandeld door Stichting VBW en kunt u indienen per e-mail: info@stichtingvbw.nl